De plannen voor de Bijenhoek.

Enige tijd geleden kwam de werkgroep Bijenhoek, bestaande uit Leon Haghuis van de Kinderboerderij De Wesseler, Andre Hardiek, wijkbeheerder van de Helmerhoek namens Stadsdeelbeheer Zuid, Henk van der Leij namens de imkers, Gilbert Schierboom namens de Montessorischool en Arife Nisli-Alkan namens SVEN bijeen.

 

In de vorige bijeenkomst over de Bijenhoek, op de hoek van de Oude Dijk en Boswinkelbeekweg, werden plannen besproken voor de aanpak van deze tuin. Daarbij werd ook afgesproken dat een tekening met de toekomstige indeling van de bijenhoek moest komen. Die zie je hier. De werkgroep komt na de vakantie weer bijeen voor het vervolg.

 

Wil je als wijkbewoner deelnemen aan het project Bijenhoek, dan bestaat daarvoor de mogelijkheid.
Je kunt je daarvoor opgeven via mail

 

a.nisli-alkan@participe.nu
Arife is telefonisch ook bereikbaar voor opgave en eventuele vragen op 06-28761652.

Related Posts